GOODFOCE KONSULT UPPDRAG

Sveriges ledande testklinik inom träning, riktar sig både till privatpersoner samt företag. Jag arbetar främst mot företag, som projektledare för kunders hälsosatsning på arbetsplatsen. Ex coachande friskvårdstester samt analyser kring detta. Syftet är att inspirera anställda till ett hälsosamt liv, fånga upp de som befinner sig i en riskzon för ngn folkhälsosjukdom och på så sätt höja friskvårdstalet på företaget. Det blir även en del friskvårdsinsatser ute hos kunder så som föreläsningar, löpgrupper mm. https://aktivitus.se/foretagsfriskvard/

Men det blir även andra typer av uppdrag som ex triathlonläger och andra event som Aktivitus genomför både i Stockholm och Göteborg där vi finns.

Vill du veta mer? Hör av dig på desiree.falkolsson@aktivitus.seChallengize är en 100% digital, smart, rolig och mätbar friskvårdsutmaning i lagform där all form av aktivitet räknas. Inga krångliga stegräknare. Du får poäng för den du är och det du presterar för laget.Ta friskvård och teambuilding till nya nivåer.

https://go.challengize.com/vad-ar-en-challenge/

Detta är två företag som kompletterar varann, som arbetar inom samma bransch  med samma tanke och engagemang - mer hälsa till alla!

Vill du veta mer? Klart du vill! Skicka ett mail på Desfalols@gmail.com så skickar jag mer info eller kommer ut och träffar er på plats.


Tränare för Mom in Balance, www.mominbalance.com hjälper jag även en del med träningspass utomhus i Norrort. Ett företag med fokus på träning, före, under och efter graviditeten.

https://www.mominbalance.com/sweden/en/locations/stockholm/